Dagens i angora og perlekrave

New in // Oilskin jakke

Jeg kan ikke huske om jeg fik vist Jer min “nye” oilskinsjakke. Her er ihvertfald et bedre billede af den. Den har været i garderoben en rum tid nu for den blev bestilt sammen med den grønne parka coat. Men nu er den taget i brug og fungerer fint som en overgangsjakke, hvor vejret er ret omskifteligt. Den har aftageligt foer og hætte og lommer…åhh..lommer. Jeg er med tiden blevet så glad for lommer 🙂 Den var ikke så dyr, men er også fra Zara drengeafdeling, hapsede den i str. 13-14 år og denne størrelse passer mig perfekt. Så sommetider er det en fordel at være en bette en 🙂 Mener jeg gav 359,- så det synes jeg er et scoop.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens i angora og perlekrave