Min lørdag

// New In //

Jeg kunne selvfølgelig ikke komme tomhændet hjem fra byen i lørdags. Især H&M Trend afdelingen har bare pt. mange lækre ting som frister. Der er mange lækre sager derfra jeg gerne ville have haft med hjem. Så jeg kom bl.a. hjem med ovenstående skjorte og nederdel.

Skjorten er i en blød let krøllet stof i koksgrå, men det er klart snittet jeg faldt for. Den er lidt længere bagtil og lidt finurlig i ærmesyningen, hvor den “knækker” lidt ved albuen. Også kan jeg godt lide halsudskæringen som får mig til at tænke på en japansk kimono. Men den er stadig ret enkel, så jeg er sikker på den vil blive brugt hit. Det var den sidste af slagsen og i str. 34. Normal er jeg en str. 36-38 i H&M, så jeg var i tvivl om den ville passe mig, men den virkede umiddelbart ikke så lille på bøjlen, så det måtte komme an på en prøve. Der var en pige som spurgte hvor den var taget fra og jeg måtte sige at det var den sidste på stangen, men at jeg var i tvivl om størrelsen. Så jeg tilbød at få hendes nummer, hvis det skulle vise sig at den ikke passede, for så kunne jeg sende en besked om at den blev lagt til side til hende oppe i kassen. Men den passede, jeg håber hun fandt den i den anden H&M på strøget.

Nederdelen i uldkvalitet er ret sød og en god basis ting. Den er enkel i snit og rent i udtrykket, så den kan let styles med en skjorte eller striktrøje.

Begge dele er fra H&M Trend. Kan du lide det jeg har købt?

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag