// New In //

Solrig mandag

skjorte og nederdel fra hm trend, taske zara, støvler tods, ur omega

Indlægget skulle have været på i går aftes men der var lige lidt knas med computeren, så det kommer her. Efter gårsdagens stormvejr bød vejret i går med mild og dejlig solskinsvejr. Det har været en fantastisk smuk dag. Jeg valgte at have min nye skjorte og nederdel på, begge fra H&M Trend. Det er så typisk mig når jeg får nyt, så skal det tages i brug med det samme. Har I det ikke også på den måde?

SignaturChau

2 Kommentarer

 • JO, hvis ikke jeg har lyst til at hoppe i mit nyindkøbte tøj med det samme, så ved jeg bare at det højst sandsynligt er et fejlkøb..
  Skjorten er forøvrigt rigtig pæn. En skam vi ikke har trend i Odense. Må vist lige ind og lure på hjemmesiden om jeg skulle være heldig at den er der.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Sådan har jeg det også for det meste. Det nye skal på med det samme 🙂
   Skjorten er så fin, og ærgerligt at Odense ikke har Trend. Det er klart det label jeg kigger efter når jeg er i H&M. Prøv lur lidt på hjemmesiden om de får den. Har faktisk bemærket at de også sommetider har Trend derinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// New In //