Sneak Peek

Weeekend!!

silkeskjorte 2ndhand, blazer zara, blonde nederdel og loafers hm, taske mulberry

Så blev det fredag og indtil videre har vi ingen planer for weekenden. Så jeg håber at få slappet af og få ordnet mit klædeskab så det bliver mere overskueligt. Så kan det være at der er noget som ryger til salg, er der noget du er på udkig efter så drop en mail. Måske skal jeg lige forbi min mor fordi jeg vil have hun skal prøve et par støvler jeg har købt til hende.  Jeg havde ellers købt et andet par, men dem kunne hun desvære ikke passe. Så har jeg købt en anden model så spændt på at se om de falder i smag og passer. Det er en julegave, men jeg synes hun skal have dem med det samme. Far får også et par nye vinterstøvler, så ved jeg de begge går vinteren igennem med varme fusser.

I aften har vi besøg af min bror til middag også skal vi bare hygge med slik og have et par øl sammen til Disney sjov, sønnike får dog ikke øl. Det plejer at være ret hyggeligt. Så har jeg tænkt at bage cup cakes, har fundet en opskrift hvor der er grøn te i. Jeg elsker grøn te, som jeg drikker hver dag. Så jeg må lige prøve opskriften af. Det glæder jeg mig til at prøve. Sig til hvis I skal have opskriften.

God fredag derude! 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peek