H&M Trend loafers

Weekend og kommende fødselsdagsfest

t-shirt filippa k, denim shorts, taske & læderjakke zara, pelsvest ?, bælte closed, sneakers isabel marant

Så blev det fredag og weekend igen. Forude venter der ikke en afslappet for mig (kan ikke huske hvornår det var sidst) for denne weekend skal vi fejre sønnike 6 års fødselsdag. Vi bliver 20 personer til boller og kage om eftermiddagen. Til aften er der bestilt mexicansk mad af sønnike. Så jo jeg har rigelig at se til. Planen i morgen er at jeg skal igang med at bage cupcakes og faktisk i dette øjeblik er ovnen i gang med at bage en orange, dadel og mandelkage. Inden gæsterne kommer så er der de sædvanlige praktiske ting der skal ordnes, som man ikke når, når man som mig er fuldtidsarbejdende. Derudover skal der pustes balloner op og sættes på snor i stuen. Jeg skal også nå forbi købmanden og handle ind til mexi mad. Og der er ikke meget hjælp at hente hos manden for han er stadig på smertestillende efter hans kravebens brud…

Lyder jeg stresset….ok, lidt 😉 men jeg skal nok nå det. Heldigvis sker det hele på søndag, så jeg har hele lørdagen….pust pust.

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Trend loafers