Lukkede øjne

Yves Rocher Spa Produkter

I denne måned blev jeg tilbudt de her spa produkter fra Yves Rocher. I denne kolde tørre tid var jeg ikke i tvivl om at tage imod tilbuddet. På denne tid på året trænger min hud nemlig til fugt og pleje. Jeg var også ret nysgerrig i at se hvad serien kunne byde på. Den indeholder nemlig Argan olie, som jeg ikke kender til. Så jeg har i de sidste par uger afprøvet produkterne. Læs nedenstående hvis du vil vide hvad jeg synes om dem.

Det er 3 produkter som alle indholder økologisk Argan olie. Den første jeg fik afprøvet er olien på flaske. Olien med Argan skulle eftersigende have en beroligende effekt på huden og give huden fugt samtidigt. Flaskens indhold er som flydende guld og en utrolig drøj vaskeolie. De skummer let og dufter skøn. Yves Rocher beskriver den selv som ambraduftende sammesatte olie beriget med økologisk rosenolie. Jeg bruger den i badet om morgenen og huden føles fløjlsblød. Den er en fornøjelse at bruge. Læs mere om den og klik den selv hjem HER

Den hvide krukke indeholder en lækker cremet og samtidig let creme. Den er også super skøn, og huden føles gennemfugtet og ikke fedtet, når den kommer på. Dens konsistens minder meget om Biotherm bodycreme den i flaske, hvis I kender den. Den dufter dejligt let diskret af appelsinblomst. Jeg bruger ikke nogen andre dufte når jeg har den på og den holder langt ud på dagen. Hvis jeg skal nævne en negativ ting her er at krukken er alt for lille med sin 150ml, den måtte gerne være dobbelt så stor, fordi jeg elsker at creme mig ind. Den er  lidt pebret til kr. 225,- (Den er til salg nu til kr. 135,-) Jeg har allerede brugt en del af den, så jeg overvejer at klikke forbi og hamstre den. Har du lyst til at prøve den så klik HER

Det sidste produkt er en peelingcreme, som bruges i badet. Peelincremen indeholder som de andre produkter Argan olie, men også pulver lavet af kerner fra frugten og abrikos kerner. De skaber en let eksfolierende  effekt, som gør at huden føles som numsen på en baby efter badet 🙂 Den er også dejlig og forbereder huden til at få creme på. Som de andre produkter dufter den også skønt. Den er på udsalg nu lige HER hvis du også vil prøve den.

Jeg fik prøvet alle tre produkter en lørdag morgen, hvor jeg havde god tid. Og jeg må sige at jeg er hook på serien. Først og fremmest er jeg vild med duften fra denne serie, men de er også lækre produkter for kroppen. Så generelt er jeg ret begejstret for serien så jeg er blevet lid afhængig af den. Jeg overvejer at købe hele serien nu hvor den er på tilbud, men også til min svigermor og veninder. Jeg er sikker på at alle vil blive henrykte, for lækre produkter kan man altid bruge 😉

Dette indlæg er sponsoret.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lukkede øjne