New In // fur coat

Gavebord

Årets julegave høst anno 2011

Julen har mange dejlige ting og en af dem er gaver tiltrods for at jeg med alderen efterhånden ikke er den store modtager. Det betyder ikke så meget for mig, da det er maden og samværet med familien jeg værdsætter mest. Men gaver er nu dejligt alligevel og jeg bliver altid overrasket og glad for dem jeg får. De fleste gaver under juletræet falder i sønnikes og de andre børns hænder. Det er så hyggeligt at se deres øjne begejstret når de ser hvad der gemmer bag papiret. Gaven til mig selv i år er en jakke. Den får i snart at se 😉

Det til kroppen:
Øverst Beauté Pacifique Metamorphique (svært ord) creme som jeg nærmest er stor forbruger af. Den bruger jeg tit, især om vinteren hvor min hud har brug for masser af fugt. Har brugt den i en årrække efterhånden. Sidste år fik jeg målt min huds tykkelse hos Matas og iflg. damen som testede at jo tykkere huden er desto bedre. Min hud var fin “tyk” og blev målt til at være på niveau med piger på 25 år, hvilket hun var ret imponeret over, især fordi jeg på det tidspunkt var 36 år. Summe sumarum er jeg vist ret tykhudet 😀 men det skulle åbenbart være positiv i denne sammenhæng.

Neglelak fra Sally Hansen i farven Fairy Teal, som bedst kan betegnes som petroleums blå. Den er pt. under overvejelse, men jeg tror det bliver en keeper for farven er ret flot. Spørgsmålet er bare om jeg vil komme til at bruge den?

Det hjemmelavet:
Til højre et lille hus lavet af keramik til at have fyrfadslys i af sønnike. Så havde han lavet et blåt stearin lys og en træklods hvor han havde skrevet sit navn i runer. Rigtige fine gaver lavet af ham.

Det bløde:
I den hvide æske ligger der et sæt undertøj fra Marie Jo. Luksus til det inderste, dejligt!
Et par brune uldstrømper fra Wolford. Jeg ønskede mig bare billige uldstrømper fra H&M eller Føtex. Men typisk svigermor hun skal altid give mig det bedste. Hun sværger selv til Wolford, for det kan bedre betale sig i længden siger hun.

Det flade:
Et carte blanche gavekort fra manden. Han havde skrevet smukke velovervejet ord på et kort vedlagt hans mastercard (dog uden pin kode) virkelig smukke ord, så jeg fik en klump i halsen. På kortet giver han mig carte blanche til at købe mig et nyt kamera.
Så gode råd og idéer til et nyt kamera er meget velkomne 😉

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // fur coat