In Corporate

I denim


t-shirt filminstituttet, denim skjorte hm divided, jeans zara, leo tørklæde asos, støvler tods, ur michael kors, armbånd hm trend

Mit casual Friday outfit på jobbet. Ihh..hvor det altså blæste i går og det føltes koldere end de 4 grader som stod på termometret. Så til ære for fotografen er vinterfrakken lige smidt så I kan se outfittet. Det er enkelt og ikke så mange dikkedarer. Faktisk var det oprindelig bare et par sorte skinnies og en t-shirt, men det var lige koldt nok, så skjorten blev snuppet med i forbifarten. Mine Tods støvler er klart årets bedste køb til fødderne. De er enormt gode at gå i og samtidig praktiske i det danske vejr. Kan gå til verdens ende med dem 🙂 Er glad for jeg købte dem med hjem fra Firenze, istedet for de ellers lækre skind moccasiner som Tods jo er mest kendt for. Men skind moccasiner fungerer bare ikke helt til de breddegrader jeg befinder mig i mest i året. Hvis jeg boede i Firenze så havde det været moccasinerne, for de er squ lækre. Hvis julemanden har dem med i år så bliver jeg glad.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Det var så HUNDE koldt i går, helt forfærdeligt.
  Jakken er super fed, og med en lækker pels vest udover kan du måske bedre holde varmen. Min læderjakke er med hvidt synligt for i kraven, så det vil se dumt ud til min desværre.

  Hvis du får tid og lyst, har jeg pt en konkurrence på bloggen, hvor du kan vinde en kjole, et armbånd eller en ring. Konkurrencen slutter kl 21 i dag:O)

  Dejlig jul
  <3
  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   hej Pia Sabine,

   Det er en cowboyskjorte jeg har på 😉 hvis det er den du referer til. Men ja, en vest er en fantastisk opfindelse. Hvis du har fulgt med på bloggen har du nok set at jeg er fan af veste også.

   Desværre er din konkurrencen slut, men jeg skal da lige forbi og kigge på din blog 🙂

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In Corporate