New in // sort strik

Knit & Pleats In Black

strik zara, nederdel hm, cashmere tørklæde cos, støvler tods

Gårsdagens outfit bestod af min nye strik og plisseret nederdel tilsat booties. Bare simpelt og behageligt. Jeg håber det er ok at mine dagens ofte er forsinket i den seneste stykke tid. Jeg når det bare ikke hver aften og på det seneste har energi niveauet ikke været på det højeste. Er bare træææt efter en arbejdsdag. Jeg trænger til varme og sol…lige nu 🙂 så den bedste gave lige nu ville være en tur til syden så jeg kan få slappet af og få ny energi.

Apropos ferie så er næste års sommerferie allerede booket og sat i kalenderen. Det blev den faktisk allerede for en måned siden 🙂 tror aldrig vi har været så hurtig ude før på den front. Uhhh…det bliver skønt…eneste ulempe er at det først er til juli og jeg trænger til ferie nu!

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // sort strik