1. juledag 2011

New In // fur coat

Jeg har cravet denne pels fra første færd jeg fik et glimt af den. Men finanserne har bare ikke været der, ja så kunne jeg heller ikke retfærdiggør endnu en frakke i garderoben. Min craving blev ikke mindre efter at have set den hos  Camille og Columbine. Jeg satsede på at den kom på Zara udsalget og minsandten om jeg ikke var heldig. Så den blev klikket hjem forleden dag og allerede modtaget. Det må jeg altså give Zara, det er godt nok hurtige i deres online shop. Thumbs up  for det!

I går var sønnike og jeg på julegave bytning i Fields og det var vi vist ikke ene om. Ja, så var der jo også udsalget som tiltræk rigtig mange mennesker, som rigtigt mange. Vi satsede på at det værste byttehelvede var overstået og detviste sig at være rigtigt for det faktisk ikke så slemt endda. Det blev Fields fordi det skulle være et sted vi kunne komme til i bil og have butikker som Zara, H&M, Toys R´us, Hämleys og Magasin samme sted. Jeg havde en plan, nærmere en ruteplan hvilke butikker vi skulle nå. Det gik super godt og sønnike er bare en guter mand at have med i byen. Jeg nåede endda at shoppe lidt til mig selv på ruten og han fik alt den tid han havde brug for i Toy R´us uden at tiden løb fra os.

Har I været på udsalg?

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Jeg er misundelig. Så den godt, men ser ud til den kun findes i medium og large? Bliver vist for stor til mig, desværre. Den er megafin.

  Godt nytår til dig og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, den findes kun i medium og large. Jeg har samme model frakke fra sidste i år, den med leopard print. Ved ikke om du har set den… men modellen er lille i størrelse. Normalt er jeg en str. S i Zara, men denne i M passer mig fint.

   Også godt nytår til dig og din familie! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er såååå flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ihhh den er så fin!! Har du et link til den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Cecilie,

   Jeg har desværre ikke noget link for den blev ret hurtigt udsolgt derinde. Min veninde måtte også klikke forgæves derinde da hun også ville have den.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Æv, havde det på fornemmelse! Tak for svar og godt nytår:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, de lækre sager forsvinder hurtigt. Godt nytår til dig også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. juledag 2011