Burgundy Bargain

Forsinket julefrokost

I aften skal jeg til forsinket julefrokost med kolleger. Det er vores management group som har arrangeret festen og alle er spændt på at se hvad de har fundet på. Men fedt at de havde lyst til det i år. Det plejer altid at være os medarbejdere som står for det.

En ting jeg ved, er at vi skal lege med Duplo klodser for jeg blev bedt om at låne sønnikes Duplo. Han undrede sig også over hvad mon mor skulle med dem på arbejdet? 🙂 Det gør mor også selv. Men det finder jeg nok ud af senere på aftenen.

Mit fredags outfit består af silkeskjorte fra Zara, en skjorte som jeg har brugt rigtigt meget.
Bukser fra J. Brand, købt for nylig på udsalg. Bæltet i læder med indbyggede nitter er fra ”the dragon” kollektion.
Blazer i tweed, den har jeg haft i mange år efterhånden og fra Designers Remix.
Ruskindsstøvler med wedge er fra Topshop.

Måske når og får jeg tid til at få taget et billede af mig i mit julefrokost outfit. Nu må vi se…

Hav en dejlig aften!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burgundy Bargain