Lørdagens shoppe outfit

New in // Leo pants

Ligesom Merete har jeg også drømt om de fine Current/Elliott leo jeans. Sidste uge gav Merete et tip om at hun havde købt nogen som minder meget om dem hos Dorothy Perkins til en super god pris. Det måtte jeg altså også prøve og de er lige ankommet i dag. Jeg var mega meget i tvivl om størrelsen fordi der var blevet skrevet om de var små i størrelsen. Men jeg synes altså de er true size, for jeg købte den i den størrelse jeg plejer at bruge og de passer. De er med stræk og gode at have på. De er faktisk på udsalg lige nu og endda sat yderligere ned.

Køb dem her hvis du også er fristet.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagens shoppe outfit