Forsinket julefrokost

Til 50 års fødselsdag lørdag // Trist

Det har været en begivenhedsrig weekend med julefrokost på arbejdet om fredagen. Også var det sønnikes veninde som fyldte år og hun blev bl.a. fejret i FunCity. Et sted for børn og barnlige sjæle (incl. mig), virkeligt hyggeligt og videre til boller og kage om eftermiddagen. Efterfølgende hastede vi hjem for at pakke da manden og jeg skulle videre til stor 50 års fødselsdagsfest i Fredericia med overnatning. Sønnike skulle ikke med så han blev kørt hjem til mine forældre for at blive passet. Vi kom afsted i god tid fordi manden havde læst forkert for tidspunktet, så vi havde god tid med at indlogere os på hotellet Postgården, som lå blot 156 m fra stedet hvor festen blev afholdt. Perfekt!

Jeg har flere billeder fra weekenden, men I må nøjes med dette her. Sådan så jeg ud til fødselsdagsmiddagen. Billeder taget på restaurant oven vande hvor festen blev afholdt. I det hele taget har jeg har haft sådan en dejlig weekend med underholdning i verdensklasse sammen med min familie og dem jeg holder meget af.

Måske har nogen af Jer læst på min facebook profil at bloggen har lidt af nedetid. Og det er helt rigtigt. I går mandag var en kedelig dag på arbejdet. Min nærmeste kollega blev sagt op, jeg blev ret rystet og ikke den eneste. Det har påvirket mig meget og har tænkt meget på det. Faktisk vågnede jeg op kl. 3 natten til i dag nedtrykt over det der var sket. Det er en kollega jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med og som jeg har lært at kende rigtigt godt. Vi var et super godt team og komplementeret hinanden. Jeg ved også at beslutningen er taget på et ledelses niveau og der er en mening med det hele. Så hvis bloggen ikke bliver opdateret på samme niveau som før, så skyldes det ikke fordi jeg ikke har lyst, men at jeg har rigelig at se til på jobbet. Også er det ikke altid jeg får tid og energi til at blogge.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Øv det var trist.. Kender det godt, men vi skal huske at det “bare” er en hobby og man skal have liv til at holde pause når livet lige “kommer i vejen” håber alt kommer til at gå alligevel.
  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Katja, ja bloggen er blot en hobby. Jeg får meget travlt for fremtiden for skal næsten løbe dobbelt så stærkt. Men lige nu er jeg bare ked af det der er sket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor træls med din kollega. Der er virkelig mange fyringer for tiden, og man skal vist være rigtig glad for at have et godt job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Så træls at det skulle ske. Hvis bare kollegaen var en dum skid, men det var han ikke, tværtimod. Desværre er der mange som står uden job og det er en trist udvikling. Jeg håber vi snart får noget omsving.
   Så se lige at bruge en masse penge 😀 så vi kan få sat gang i hjulet. ja, man skal være glad for at have et job. Jeg er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • He he, jeg tror ikke det er os bloggere, der ikke bruger nok penge 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Nej, du har fuldstændig ret. Det er godt der er nogen som får hjulet til at køre rundt 😀 Det er sådan jeg tænker/siger når manden synes jeg bruger for mange penge …ha ha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsinket julefrokost