Til Chau fra ...

Wearing my new jacket last Friday

jakke og “fashion against aids” t-shirt fra h&m, nederdel fra monki, tørklæde fra marc jacobs, støvler fra tods

Jeg fik endelig taget min nye læderjakke i brug i fredags. Den er faktisk købt starten af december måned som en julegave til mig selv 😉 Jeg fik solgt en af mine læderjakker og for beløbet købte jeg denne her. Den er så fin og jeg er sikker på at den vil blive meget mere brugt end den anden jeg fik solgt. Den anden var også rigtig fin, men blev bare ikke luftet så tit, hvilket var møg ærgerligt. Sådan er det sommetider, så ryger også mine fine sager ud af garderoben til fordel for noget andet. Sagerne bliver solgt til andre som får større glæde af dem.

Apropos salg af tøj og andre sager, så deltager jeg for første gang i Fashionflea noget som jeg er spændt på. Det er spændende, fordi det er første gang og jeg ved ikke hvordan sådan noget foregår. ikke andet end at jeg snart skal finde en masse tøj, sko og tasker som skal medbringes på dagen. Så håber jeg at få solgt ud af mine gemmer. Det hele sker d. 4. februar og jeg håber at mange af Jer kommer forbi og hilser på 😉

Hvis der er noget I kunne tænke Jer at se på standen, så læg en kommentar. Kan dog ikke love at sagerne kommer med 🙂 men jeg får tit mails fra piger om mine ting og det sker tit at de er heldige.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Cecilie

  Jeg kommer!

  Surprise surprise.. Jeg synes helt sikkert du skal tage din Zara pelsfrakke med -høhø ved godt det nok ikke sker, men du spurgte selv;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Fedt! Kom forbi min stand, og du har helt ret jeg har ikke Zara pelsen med 😉 men måske er der andet som kunne friste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superfint look!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Chau fra ...