New In // Gold Metallic Purse

Winter White

skjorte og nederdel hm, kaninpels ?, bælte 2nd hand, taske zara, støvler bottega veneta

Sådan har jeg set ud i dag, hvor det har været mega koldt. Man kan se at der er frost på græsset. bbrrrrr…. så billeder blev hurtigt skudt. Mange af mine kolleger beklaget også over kulden…de frøs indendørs…det gjorde jeg bestemt ikke. Men jeg sidder også med en pels 🙂

Jeg blogger ikke så meget om mad, men de seneste par dage har jeg fået luksus frokost. Bl.a. rester fra det kinesiske nytår og mor som kommer forbi en hverdag og laver mad, luksus og fedt at hun altid laver for meget, så jeg kan tage det med på job næste dag. I dag fik jeg hjemmelavet Chili con Carne, en fantastisk ret, som jeg ynder at lave. Jeg varierer den altid og det gjorde jeg også i går. Jeg elsker at der er hele kanelstænger og laurbærblade i den, også mange krydderier. Elsker at lave mad og elsker krydret mad. Så laver jeg altid rigelig af det for så kan det gemmes til næste dag. Det er ofte sådan at retterne faktisk bliver bedre dagen efter. Jeg kan lægge min opskrift op hvis der er nogen interesseret.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • smukke Chau, du er så fin i det outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  hej Chau. Vil du ikke lægge opskriften op på de der cupcakes med banan/chokolade? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jo, det skal jeg nok gøre 😀 hvilket minder mig om det er længe siden de er blevet bagt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Gold Metallic Purse