Julefrokost anno 2011

Fashionflea på lørdag

Jeg har fået en stand til årets Fashionflea for første gang og spændt på hvordan det hele løber af staben. Jeg har ryddet ud af klædeskabet for div. sager af sko, tøj, tasker og accessories. Kom forbi og sig “hej” det kunne være sjovt at møde Jer læsere. Det hele sker på lørdag fra kl. 10-16, så kom forbi og gør et scoop i et af de mange stande.

PS. Hvis der er nogen derude som er interesseret i noget af mit tøj eller andet, så skriv. Kan være jeg vil af med det. For eksempel har jeg valgt at sælge min Carven nederdel fordi der er en pige som er interesseret i den. Så den kommer med lørdag 😉

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Spændende, jeg har selv en stand jeg skal dele med min kusine. Der skal nok blive rigtig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Super, kigger du forbi og siger hej 😉 jeg har en veninde med så tror det bliver hyggeligt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Jacobsen

  Regner med at skulle ud at kigge og håber på at jeg findet et par gode scoops :o)

  Jeg kigger forbi og siger hej til dig smuksak…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   God nyhed. Du får en kæmpe krammer hvis du kommer forbi. I øvrigt tak for din invitation, som jeg måske tager dig på ordet på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost anno 2011