Dagens blazer

Flower in my heartblazer og støvler hm, nederdel og denimskjorte monki, taske zara

Jeg var til et par møder i dag, et intern – og eksternmøde. Midt under det ene møde siger min ene kollega spontant at hun altså ikke kan lade være med at se på min blazer. Hun synes den er så fin og kunne finde nye ting på den hele tiden jo mere hun så på den 🙂 Synes også hun nærmest sad og stirrede på mig 😉 Her valgte jeg et kombinere blazeren med en denimskjorte under for at det ikke skulle blive for pænt.

Jeg må indrømme at blomster print er fantastisk, så det er nok ikke det sidste item med blomster print som ryger ind i garderoben. Jeg husker for ca. 15-17 år siden havde jeg en tøj periode hvor alt mit tøj skulle have noget med blomster på. Det var ligegyldigt om det var print eller broderet på, crazy. I den periode var Carli Gry et hit. For nærmest alt hvad der kom ud af dem var med blomster (og er det ikke det stadigt)? Det eneste jeg har tilbage fra dengang er et silkerødt tørklæde med små blomster.

Hvis I spotter en flot skjorte med blomsterprint eller fugleprint så giv lige pip fra Jer 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Den blazer klæder dig usandsynlig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej.

  Lækker blog. Du har ikke lyst til at sælge den blazer vel, hvis den er i min str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak skal du have. Blazer har jeg solgt til min kollega og hun vil desværre ikke af med den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens blazer