Dagens striber

Fredag badet i solskin

strikbluse hm, bælte kirsten schjønning, leo bukser dorothy perkins, sneakers isabel marant, ur pilgrim

Mit fredags outfit minder en del om det jeg havde på i lørdags til Fashionflea. Jeg nåede slet ikke at få taget nogen billeder på dagen, fordi der var travlhed med salg fra åbnings- til lukketid på min stand jeg havde med en veninde. Så I må forestille mig i lørdags stå bag et bord iført ovenstående outfit, dog havde jeg en lille quiltet farverig vest på udover. Vesten var faktisk en min veninde havde med til salg, men hallen var ret koldt i starten, så den kom lige udover. Ja, så endte den altså bare på resten af dagen, selvom hallen blev godt lunet op senere på dagen. Den skal jeg vise snart, den er nemlig ret sød synes jeg.

Den stribet strikbluse er forresten ny i garderoben og blev købt samtidig med den gule strikbluse begge på udsalg for en slik. Leo bukserne fra Dorothy Perkins er fantastiske at have på så det var et godt udsalgs scoop. Jeg har mine sneakers på igen idag. De er altså et hit pt.

I dag har solen nærmest skinnet fra morgenstunden af og vores direktør har fødselsdag idag. Så vi har fået store flødeskumskager til eftermiddags kaffen. Vi fik også kage i mandags, vi får generel ret meget kage på arbejdet 😀 klager ikke…
Så blev det også fredag og det er bare så crazy at ugerne flyver afsted. I dag er det præcis 2 uger hvor jeg har siddet alene på skansen. I morgen er manden og jeg inviteret ud til middag hos en af mine veninder. Hun har inviteret 4 par, så det bliver en voksen komsammen. Det glæder jeg meget til, men også til at møde hendes nye kæreste som jeg endnu ikke har set 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens striber