New In // Grey jersey blazer

In corporate Wednesday

buks filippa k, blazer max mara, top zara, booties hm

Jeg har planlagt dette indlæg, for jeg burde meget gerne stå ved min stand i Fashionflea når dette indlæg bliver udgivet. Men det er hvad jeg valgte at have på i onsdags. Jeg havde et ekstern møde, så derfor blev det lidt corporate. Jeg fik i hvertfald et par kommentarer med på vejen, at jeg var i business suitet og at det så pisse godt ud 🙂 … jeg har haft det på før, så det er da ikke noget nyt. Måske er det at jeg i den seneste periode har klædt mig ret så casual på jobbet fordi mit humør har været mest til det. Måske er det så længe siden at jeg var corporate at de ikke kan huske at jeg også kan se sådan ud. Heldigvis trak mødet ikke så langt ud, for jeg har været mega træt. 4 timers søvn er alt for lidt til mig.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Grey jersey blazer