Banan muffins med chokolade opskrift

Marni Mania

foto: vogue.ru

Jeg tror ikke nyheden om at Marni har lavet et samarbejde med H&M er gået mange forbi. Nyheden om det blev spredt ret hurtigt i hele blogland, nærmest som Marni mania og det er forståeligt. For det er flot, jep det er faktisk super nice hvad det samarbejde er kommet ud af. Der er mange glade lækre farver i de forskellige items og det ser anvendeligt ud. Jeg er fan og spændt på at se det IRL, hvis der er noget tilbage overhovedet af kollektionen, når jeg får lejlighed til at se det. Spår at der er rift om det. Jeg bilder mig selv ind at det gør ikke noget, for jeg har ikke brug for noget og har brugt alt for mange penge 😉 Hjalp det….? næ
Hvad med dig, skal du haste afsted efter noget?

Hele kollektionen kommer ud i udvalgte H&M butikker d. 8. marts.

Se evt. mere af kollektionen hos Vogue.uk

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan muffins med chokolade opskrift