In corporate Wednesday

New In // Yellow knit and my day at Fashionflea

Så sidder jeg hjemme bustet efter en lang men skøn dag sammen med min søde veninde Line. Vi har begge to været på Fashionflea hele dagen og fået solgt ud af noget af vores efterhånden kænpe garderobe. Surprise! 🙂  Der var lidt stress på fra morgenen stunden af, især med at huske og pakke bilen, og alligevel glemte jeg en stor kasse. Så manden var nødsaget til at køre hjem igen. Det var bare mega træls men han var så sød at køre hele vejen hjem og hente den. Jeg havde rigtigt meget med og takket være ham fik jeg slæbt det hele ind og stablet en fin stand op. Jeg nåede at hapse et stativ i Ikea igår efter arbejdet på blot 12 min. Det må være min Ikea rekord 😉 at kunne gå igennem butikken på kortest tid. Stativet viste sig at være helt uundværlig når man har en stand og den var et af de bedre som ikke bukkede under for store mængder tøj som kom på det. Der var flere stativer som nærmest væltede eller bogstavelig bukkede under. Mit stativ kostede blot 69,- så det var et hit.

Det var rigtigt hyggeligt at hilse på en masse søde piger og alle var bare i sådan godt humør. Tak til alle som lige kom forbi og sagde hej 😀 Humøret hos Line og mig var super godt og vi grinede vildt meget. Vi besluttede at sælge vores sager billigt som rigtigt BILLIGT, og det var der mange piger/damer som benyttede sig af. Og det var vi bare glade for. Der var så travlt at jeg ikke nåede at tage nogen billeder fra dagen overhovedet og heller ikke et outfit billede. Jeg er glad for at jeg havde Line med så hun kunne passe standen når man lige skulle i det lille hus, købe en café latte eller ose rundt derinde. Og det fik jeg bestemt også gjort, der var mange fine sager derinde, så jeg prøvede at holde mig i skindet. Jeg endte med 3 nye købte ting, som jeg snart må vise. Ellers kunne Line og jeg selvfølgelig ikke undgå at lave et par byttehandler 🙂

Billedet foroven er faktisk et close up af et nyt familiemedlem på striksiden. Den var sat ned til en flad 50´er hos H&M og den gule farve er et hit hos mig. Så haps haps!

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Jeg er også helt bustet, hold nu op hvor var der mange mennesker. Jeg fik slet ikke kigget på andre stande eller noget, det var der ikke tid til til trods for vi var to… Vi havde stand oppe på rapoet og det fungerede super 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, der var vildt mange mennesker. Fik at vide at der stod folk i kø for at komme ind kl. 11.30. Det var da ret fedt. Vi havde en stand ved trappen nederst ved det store bagvindue. Fungerede super godt, fordi vi kunne bruge trappen til at hænge frakker, store trøjer og kjoler. Ja så hang det ned så under trappen også blev brugt som prøverum 🙂 Vi var rigtigt glade for at have fået en stand lige netop der 😉
   Fik du købt noget selv eller var det for hektisk?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for sidst! Det var super hyggeligt lige at sludre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   ja, tak for sidst! Du ser så fin ud med din mave og undskyld hvis jeg lige kom til at gramse lidt på den 🙂 kunne bare ikke lade være.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In corporate Wednesday