Flower in my heart

Nye sager som er sneget ind – del 2


Der er sneget et par sager i garderoben anno 2012. Nogen af tingene er vist i tidligere indlæg, andre endnu ikke. Men her kommer der lige en kort præsentation.

1. Leggings fra H&M Trend i sølv look. Som mange af Jer nok har bemærket er jeg glad for sølv og guld. Jeg kan godt lide at blande metalliske elementer i outfit men i små doser, så de her er perfekte. De er tilmed super behagelig at have på.

2. Røde jeans fra Zara (udsalg). Ja tro det eller ej, men jeg har endnu ikke fået et par knald røde jeans. Da jeg nævnte for min kollega, at jeg havde købt et par røde jeans så sagde hun endnu et? hmm…det kunne jeg altså ikke lige forstå for dem jeg har som kommer i nærheden af røde jeans, er vist mine røde chinos, koralfarvet bukser eller mine koralfarvet læderbukser. Men hey…det er jo ikke røde jeans, vel? 😉

3. Tibet lammeskindspels taske fra Zara (udsalg) Jeg kan godt lide ting som er fluffy og tasken her er fluffy og blød. Haps haps. Det var meningen at den skulle luftes til en 50 års fødselsdagsfest jeg var til i sidste måned, men synes det var overkill at have en kjole på med batik sammen med denne her.

4. Der røg 2 par fjer sager i sidste måned (udsalg). Igen jeg er vild med fluffy ting og de er ting er bare indbegrebet af fluffyness. De er så lette og farverne er anderledes vilde. Dem vil jeg bruge over jakker og skabe lidt hverdagsluksus. Den eneste ulempe ved dem er at de fælder ret så fælt og man har fjer i hele fjæset. Sådan føltes det ihvertfald. Men fine er de og jeg er ret glad for dem. Det var de sidste 2 der var tilbage så haps haps.

5. Vaskebjørn vest som jeg købte af Ditte da vi var til Fashionflea. Indrømmet jeg er glad for pelsveste og denne er en til samlingen. Den er så fin med alle farverne.

6. Jeans i guld metallic look fra Zara (udsalg) De var så rørende billig at de kom med hjem, da jeg fandt dem på udsalget. Dem er jeg altså lidt spændt på hvordan jeg skal få stylet dem til hverdagsbrug. Nogen idéer? 🙂

Hvilket noget synes du bedst om?

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower in my heart