Tuesday casually?

Travle morgener og sur på min I-Phone

top og jeans zara, trøje (the dragon kollektion) og bælte hm, tørklæde rabens saloner, støvler notabene.

Jeg er mega bustet når vækkeuret ringer om morgenen, har bare mest lyst til at sove videre. Det gælder faktisk hele familien. vi har vildt svær ved at stå op de seneste par dage. I går led jeg også af spændinger i hovedet om eftermiddagen, ikke så tit jeg oplever det, men det føltes som om der var en der gik derinde og hamret løs. Måske har jeg lidt for meget at se til på det sidste, sidder med hele logistikken alene så der er rigelig. Så mine morgener pt. bliver altså sådan noget lignende som hoppe i badet for at vågne under den varme bruser, kaste det første kluns på kroppen der falder mig ind, pakke en frokost til sønnike (noget manden og jeg samarbejder med), rede håret og fønne det lidt så det ikke er drivvådt, lidt farve i ansigtet, også ud af døren med “hej skat, hav en go dag!” til min søn, mens jeg kan høre manden i badet 😉 Sådan var det også i morges.

Lige pt. er jeg irriteret over min nye I-phone 4S, som har det med at blive brændende varm og bruger helt vildt meget dataflow, selvom den bare ligger på bordet. Så den brænder nærmest op og går flad efter 3 timer. Det er ikke mindre end en måned den sidst var til eftersyn, så det er ret træls. Det skal lige siges at den er mindre end 4 måneder. øv! Det andet som irriterer mig er at jeg skal undvære den i mindste 10 dage mens de skal se hvad den fejler (igen) argghhh…elektronik skal bare virke for mig!

Nå, der kom lige et surt opstød fra mig. Men en anden god ting i dag der er sket var at der ventede 2 pakker på mit arbejdsbord da jeg kom i morges. Yippeeee…elsker pakker med lækkert indhold. Har dog haft mega travlt i dag så har ikke haft tid til at kigge hvad der er i, ikke at det er nogen overraskelse, men jeg elsker alligevel at få lov til at gramse på de nye sager 😉

Edit: mine støvler er til salg. Skriv 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday casually?