Nye sager som er sneget ind - del 2

Wearing new COS dress

kjole cos, bælte hm trend, pels og taske zara, støvler notabene

I dag har jeg haft min nye kjole på fra COS. Den er ret fin med de to forskellige kvaliteter. Kjolen er meget lige op og ned, så for at sætte lidt mere figur i den, valgte jeg at sætte et bælte til. Det vil jeg nok gøre fremover, for synes ikke den klær mig uden. Tilgengæld kan man ved hjælp bæltet give kjolen forskellige udtryk. Det var sjovt at se hvordan et bælte kunne ændre kjolens udtryk. Jeg valgte at sætte et lyst læderbælte til kjolen i dag, fordi bæltet farve var super fint til kjolens farver også er foråret jo lige om hjørnet. Ja, det måtte gerne være lidt lyst. Mht. fodtøjet, kunne jeg  ikke helt bestemme mig for om det skulle være med de lyse Isabel Marant sneakers for at skabe et lidt mere casual look eller støvler. Nå, det blev så med støvler, synes det er et stykke tid siden at dagens outfit blev lidt elegant 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sager som er sneget ind - del 2