Nye sager fra lørdagens bytur

Dries Van Noten laced boots

 

Dries Van noten laced boots SS/07

De her støvler fra Dries Van Noten deler nok vandene 😉 De er også meget anderledes fra hvad jeg falder for, men de er så tilpas anderledes og faktisk ikke særlig pæne, men alligevel er der noget ved dem som drager mig. Det er en kanvas sneaker sko sat på en chunky hæl. En blanding af en hvid gårdsangersko (som jeg sled ned forrige sommer) og stilet med en chunky hæl. Tænker de vil passe godt til den kommende sæson hvor sporttrenden er oppe. Vil se super fint ud med et par bukser med fartstriber ned langs benet og med en t-shirt. Eller til et par shorts sammen med en blomstertop, til kjoler og nederdele. Ja, tror faktisk de vil gå til mange ting 🙂

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad I synes? hot or no-go?

SignaturChau

4 Kommentarer

 • No go fra mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak for din mening 🙂 jeg synes også selv et no-go, men så alligevel ikke… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Totalt go for mig:-). Jeg er bare slet ikke en sneekers-pige, men de der går rent ind hos mig. Håber at highstreet fanger tendensen, og laver en mere su-venlig udgave. Ih jeg er helt forelsket:-). De kunne være så fine med bare ben og vidde i skørtet.
  frkforsom.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, de er lidt fine ikke. Kan heller ikke helt beslutte mig for hvad jeg synes men begynder at hælde til et stort JA. Selvom de er en blanding af sneaks og heel, så har de et elegant udtryk, fordi de er smalle fortil i udtryk og virker ikke gumpe tunge. Ligesom dig er jeg heller ikke den store sneakerspige, selvom der med tiden er røget et par stykker ind. De er bare så gode at gå i 😉 især i København. Tænker ligesom dig at de er fine med bare ben og vidde i skørtet… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sager fra lørdagens bytur