On a cold spring day

“Moar!…Du har drengetøj på!”

alt fra hm undtagen loafers er fra topshop og bælte fra mulberry

Titlen på indlægget var hvad min søn sagde til mig i morges da han så hvad jeg havde på. Jeg havde dog ikke Marni tørklædet på det tidspunkt. Det kunne jeg altså ikke lade være med at le ad, for han har fuldstændig ret. Tøjet i dag er faktisk ret preppy stylet og et sæt han har set ligheder fra hans farmand og onkel. Knægten har efterhånden også set sin mor i alverdens outfit og har nærmest fået det ind med modersmælken. Så han ved udmærket godt hvad han bedst kan lide at se mig i 🙂 Jeg har fundet ud af at han faktisk er god at have med i byen, for han er god til at spotte de lækre ting. Jeg har faktisk for sjovt et par gange testet ham af og udspurgt ham om et par sager. Han skulle vælge mellem et par ting og valget falder altid på det der var pænest, eller det jeg synes er pænest og ville vælge 🙂

Vejret er fantastisk så se at komme afsted og nyd det! Håber det bliver ligeså godt i morgen. Jeg har en frokostaftale i byen så det har med at være godt vejr 🙂
Om aftenen er vi inviteret til middag hos et vennepar, så jeg spår det bliver en god lørdag.

I aften er vi inviteret til middag hos mine forældre….yipppeeee 🙂 God weekend derude!

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Det må være skønt med sådan en knægt som du kan oplære i shoppingens kunst:-). Tørklædet er så fint. Stod også med det i hænderne, men valgte det fra, og det fortryder jeg faktisk lidt nu.
  frkforsom.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, men kan jo ikke begynde for tidligt 😉 kender godt det med at man overvejer noget og senere fortryder. Måske kan du finde det i Trendsales.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On a cold spring day