New In // Leopard Jeans and Blouse

My lovely bag from Trussardi

buks, skjorte, blazer hm trend, bælte acne, støvler isabel marant, taske thussardi

Fredagens outfit med blazer og taske i hånden. Genfandt min taske fra Thussardi forleden dag.  Elsker at finde gammel kærlighed, det er som at få noget nyt igen. Den er i det lækreste cognac farvet læder. Den er vel en 7 år gammel efterhånden. Forelskede mig i den på en tur i Rom sammen med manden. Gik og overvejede den et stykke tid fordi den var over mit shoppebudget for turen. Historien endte med at manden forærede mig den 😀 Den som venter på noget godt…  hvordan er det nu den er? …

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Leopard Jeans and Blouse