Cool Ladies

New In // Baum und Pferdgarten frakke

Jeg har vist ikke fået vist Jer min nye frakke. Den hedder Devo og fra Baum und Pferdgarten, den røg ind i garderoben for et par uger siden. Har haft lidt øje med den da den kom ud, men da jeg spottede den til halv pris var der ingen tvivl. Den er allerede taget i brug sidste uge hvor vejret var dejlig forårsagtigt. Frakken er ikke varm nok som vinterfrakke, men perfekt til årstiden nu. Snittet er cocoon, så der er rigelig plads til en trøje eller jakke. Den er med læder detaljer ved lommerne og ærmerne er i det blødeste læder, som jeg har valgt at give et enkelt fold. Den er så lækker, let som et fjer og samtidig dejlig luftig. Faktisk er den ret lun at have på, så med en chunky striktrøje under så kan jeg forlænge sæsonen for den.

Min kollega er helt vild med den og vil også have den. Desværre er den udsolgt der hvor jeg købte den og jeg vil ikke af med min 🙂 Så hvis der er nogen som har en de vil sælge så giv lyd eller hvis der er nogen som har set den et sted til salg.

Billedet foroven er fra i går.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool Ladies