Pasteller til håndleddet

Citroën DS5 Event

Flot model Citroën DS5

Masser af lækre hapsere.

Sød dame som sørgede for vi ikke kom til at tørste. Flot bil i baggrunden.

Klassikeren kickstarter showets start.

Den nye Citroën DS5 blev præsenteret og standsede lige foran mig.

Lækre linier og detaljer inden vendig.

Sædebetrækket som klart har fået noget Omega vibes. Min partner in crime den aften kunne straks se en inspirationskilde der.

Wackerhaus fine indslag med lækkert strik og bukser. Cremet, enkel og brugbart!

Tablenacle Twins havde valgt dette sæt med print, guldjakke matchende broques med plateau. Flot print som changerer. Jakken er super flot lavet.

Ane Sofie Madsen var det mest vovede indslag af de 5 sæt som blev præsenteret. Men hold op det var på høj plan. Det er jo kunst. Så smukt og lækkert håndværk. Måske ikke lige et køresæt jeg ville bruge, men det var for mig nyt og flot.

Bibi Ghost fremviste et flot sæt med flotte linier og lækkert materiale sammensætning. Et super flot og anvendelig sæt.

Spon Diego slutter runden her med et lækkert sæt med en toplækker læderjakke. Man kan hurtig se at  der her er tale om et godt håndværk på mange niveauer. Super flot sæt!

Vinderen af konkurrencen om kr. 55.555 blev Vibe Lundemark for mærket Tablernackle Twins. En glad vinder.

Hele juryen sammen med vinderen.

Jeg var så heldig at blive inviteret til event for den nye Citroën DS5 bil som foregik på Lokomotiv værkstedet sidste uge. Det var et rigtigt godt arrangement hvor 5 knald dygtige designer fik kamp til stregen om at designe et køresæt i Citroën DS5 som en inspirationskilde. Der var en lækker præmie og æren på spil og man kunne føle spændingen på nært hold. Det har ikke været en let opgave for juryen tror jeg, for hold op det var flotte sæt der kom ind efter en. De var hver især specielle, med deres egen stil og kendetegn fra de 5 designere. Det hele hele foregik som fortalt det gamle Lokomotivværksted, perfekt location til at tage fede shoots.  Også et perfekt sted til at holde et bil arrangement. Der var rigelig med plads så bilerne kunne stå rigtig frem. Den nye Citroën DS5 er rigtig flot med flotte linier.
Vi går selv og overvejer ny bil, så det var for mig spændende at se denne bil. Mon manden skal med ud og have en prøvetur. Min partner in crime, som selv er bildesigner, syntes det var et godt arrangement. Jeg var bange for at han ville komme til at kede sig, men det gjorde han ikke. For det viste sig at være et arrangement med mange bil interesserede og der var et par kendinge som han hyggede sig med. Jeg hyggede mig meget med de andre søde medbloggere. Så det blev en god aften hvor jeg kom sent hjem.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasteller til håndleddet