16.04.2012 - Wearing New Boots

Dagens med Bumbag

jeans zara, strik og støvler hm trend, bælte balenciaga, taske bumbag yvonne koné

Jeg har næsten ikke vist Jer min nye taske fra Yvonne Koné og det er ikke fordi den ikke bliver brugt. Tværtimod. Den var flittig brugt i hele påsken og jeg er simpelthen så glad for at den endelig blev min. Fik den endda til en rigtig god pris, så det var godt jeg ventede med at købe den. Er sikker på at den bliver længe i garderoben som en af favoritter.

Sønnike havde mest lyst til stegt flæsk med persillesovs og jeg var nemt at overtale. Som han sagde “mor det er jo mandag i dag”, jep han ved godt at den lokale kro har stegt flæsk ad libitum mandag og tirsdag. Så det endte med at han og jeg kørte på cykel mod den lokale kro og bestilte en omgang til os hver. Manden havde sene møder, så da vi kom hjem var han næsten lige kommet ind af døren. Jeg biksede en ret med tofu med hakket svinekød med ingefær og hvidløg i en oystersauce til ham. Og det var hvad han havde lyst til 😉

Husk at deltage i min Give Away lige her

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16.04.2012 - Wearing New Boots