Close up from Friday

Dagens rosa detalje

Håndleddet er holdt lidt i rosa/guld nuancer.

Hvad jeg har på håndleddet i dag. Jeg har meget travlt i dag, så det er ikke sikkert at jeg når at tage et dagens. Men som I lige kan skimte så har jeg de rosafarvet bukser på idag 😉 og den beigefarvet skjorte på fra Zara.

 

SignaturChau

5 Kommentarer

 • Camilla

  Hej Chau! 🙂 Har du ledt efter et led til dit pilgrim ur? Du må bare sige hvad du skal ha for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej,
   Ja, jeg har fundet led. Er det bare et enkelt led du skal bruge. Og skal du også have den lille pind med som holder dem sammen?
   Du skal ikke give noget for det, blot fragten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ej hvor lyder det bare dejligt! TUSINDE tak – det er pænt af dig 🙂 Det er bare et enkelt led ja og gerne den lille pind. Vil du sende mig dine kontooplysninger og beløbet til min mail så jeg kan overfører det til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ej hvor lyder det bare dejligt! TUSINDE tak – det er pænt af dig 🙂 Det er bare et enkelt led ja og gerne den lille pind. Vil du sende mig dine kontooplysninger og beløbet til min mail så jeg kan overfører det til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Close up from Friday