New In // Studded Sandals (gifted)

Easter Shopping

Det var næsten uundgåelig at denne fine læderjakke er på vej hjem til mig. Jeg kender modellen fordi jeg har den allerede bare i nubuck og har været super glad for den. Så da den var til at få i læder, så blev den klikket hjem. Så spørgsmålet er hvor mange læderjakker en pige kan have af samme model blot i 2 forskellige læder versioner? Jeg synes jo ikke de er til at sammenligne når den ene er i nubuck og denne i læder. Hmm…hvad mener I?

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Den er virkelig flot. Kan godt forstå at den også måtte hjem i læder. Jeg har en sort læderjakke, som jeg selv har syet, og som jeg er ret glad for, men jeg drømmer om at finde en fin lys læderjakke her til foråret.
  Jeg holder colour-challenge i næste uge, så kig forbi:-)
  http://frkforsom.blogspot.com/2012/04/colour-challange.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Er glad for du er enig i at den skal hjem til trods for den anden i nubuck. Vildt du selv har syet din egen læderjakke! Lys læderjakke er også super fin til det lysere vejr. Jeg tror bare ikke den vil være så lys så længe, jeg er en nool med at holde lyse sager. Jeg har en lys ruskindsjakke, og jeg nænner nærmest ikke at bruge den.

   Hvad er colour-challenge?
   kigger forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hvor er den fra? Den er fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert! Den skal vi nok blive glade for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvordan er den i størrelsen? Overvejer nemlig meget at købe den inde på webshoppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er meget lille i størrelsen. Jeg købte den i str. M og den var stadig meget lille, så tror ikke engang at str. L ville passe mig.
   Den lugtede også meget af læder på den dårlige måde desværre.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Okay, så du vil anbefale, at man køber den i et nummer større end hvad man ellers ville?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg købte den et nummer større og den passede stadig ikke mig. Og jeg tror ikke engang at L ville kunne passe mig. Den var ekstremt lille og stram i ærmerne. Gad ikke at forsøge med en L, da læderet føltes billigt og lugtede fælt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Studded Sandals (gifted)