Gul Fredag

Jeg elsker sommer og sol, men…

Det er vist første gang jeg viser hvad min taske rummer pt. til trods for jeg selv elsker at se andres indlæg hvad de går rundt med. For øjeblikket er det min nye Yvonne Koné taske som er favorit tasken (ny) Den rummer i dag pung (Acne), lille make-up pung som rummer læbestift og duftprøve, nøglepung (Louis Vuitton) I-phone, som er uundværlig for mig, næsespray mod allergi, håndcreme (Aderma), sollotion (Matas) og rigelig med Kleenex Balsam til næsen. Apropos Kleenex Balsam, så kan du her på bloggen vinde Kleenex Balsam Homebox og et tapetcover til den samt 10 x lommelet som sampak med en flot on-the-go “toilettaske” til. Læs mere om Kleenex her.

Jeg holder rigtigt meget af den kommende sæson hvor vejret bliver varmere, naturen begynder at spire og man kan smide vinterovertøjet til fordel for mere farverig og lettere tøj.  Men det betyder også at pollen kommer ind i billedet, for det hænger unægtelig sammen med foråret. Pollen allergi fik jeg i mine sene tyver, og det var mega træls. Det begyndte med at jeg nys virkelig meget, som om jeg var blevet forårs forkølet. Næsen løb konstant og jeg troede det var en slem forkølelse. Da det var værst kunne jeg ikke gå udenfor en dør, fordi næsen løb og løb. Jeg måtte nærmest gå rundt med vatrondeller i næsen, fordi det bare løb. Så jeg lå under dynen og svedte, fordi det var mega varmt i vores lille lejlighed, samtidig med at der blev indtaget masser af kamillete. Men det hjalp ikke noget og ikke nok med det stod soveværelsesvinduet for vidt gab for at det blev nogenlunde tåleligt i varmen, men det gjorde det bare værre, for så fik pollen fri adgang lige op i snotten på mig. På det tidspunkt vidste jeg jo ikke, at det var pollen allergi. Efter et par dage gjorde det meget ondt i halsen, halsen føltes tør som sandpapir. Efter 14 dage og stadig med løbende næse, kom de mærkeligste tanker og mens jeg lå i sengen kørte tankerne i hovedet på mig. Tanken om jeg måske havde fået kræft i halsen, strejfede mig og jeg blev bange og ked af det.
Til sidst fik jeg en akut tid hos min egen læge. Min læge boede blot 1 km fra hvor vi boede og til trods for det kunne jeg ikke overskue at komme udenfor en dør. Det endte med at manden kørte mig derhen i bil, mig iført hue og tørklæde i nærmest 25 graders varme med papir holdende under næsen. Folk kiggede mærkeligt på mig da jeg steg ud af bilen for at gå det sidste stykke til lægen. Ja, hvorfor mon? Min læge kunne ikke med sikkerhed sige hvad det kunne være, men i første omgang fik jeg få antihistaminer for at se om de kunne hjælpe. De blev fluks købt og allerede efter den første pille kunne jeg mærke en forbedring. Og jeg var lettet. Det er uvisheden der er sværest. Synes jeg gennemgik et helvede i den periode.

I starten syntes jeg pollen allergien forringede min livskvalitet og foråret/sommeren var ikke længere noget jeg glædede mig til. For det betød rindende næse og til tider kløende øjne. Med tiden har jeg lært at leve med min pollen allergi, og tager mine forholdsregler hvordan jeg kan minimere at pollen tager kontrol over mit liv. Tidligere har jeg fået den højeste dosis indenfor antihistaminer, og endda overvejede at komme på en kur for at blive kvit med den. Men i og med manden og jeg ønskede barn, var det ikke muligt. Heldigvis har min allergi ændret sig med årene og ikke længere så fremtrædende som før. Og det er bare en befrielse og jeg glæder mig som før til foråret og sommerens kommen. Jeg tager antihistaminer, når det er værst, men de sidste 2 år er jeg nærmest gået fri for dem. 7-9-13 🙂 bank bank. Jeg håber også at det sker i år. Næsen løber stadig i ny og næ, så jeg har altid Kleenex eller andet papir i tasken. I de sidste par år er det faktisk mere eller mindre kun Kleenex Balsam jeg foretrækker, fordi en af mine kollega havde for et par år siden havde talt varmt om dem.  Han fortalte mig at når han brugte dem fik han ikke en rød og irritabel næse. Til gengæld skal man ikke pudse briller med dem, for de er med balsam i. Så det måtte jeg da prøve og de er gode, jeg får ikke længere en rød tyndslidt næse når jeg bruger dem. Men hvad kan Kleenex Balsam som andre ikke kan?

Jeg fandt ud af at balsammen består af et udtræk af morgenfrue, som man så har lavet en lotion af. Morgenfrue synes jeg lyder bekendt og som siges at have en beroligende effekt på huden. Der er heller ikke brugt nogen former for parfume, dermatologisk testet og indeholder ingen e-numre. Grunden til at næsen ikke bliver rød er at balsammen lægger en microfilm på næsen, så man undgår røde næser.

Jeg kan allerede mærke at pollen er i luften og den sidste periode har jeg hver morgen haft løbende næse. Så nu er sæsonen over os og i den forbindelse har Kleenex udlovet en konkurrence til mine læsere, hvor du kan vinde et helt års forbrug af Kleenex Balsam produkter. Det er jeg rigtig glad for, da netop dette produkt har forhindret mig i at blive rød om næsen. Et produkt jeg kan stå inde for og som hele familien bruger.

Lider du af pollen allergi og kunne du tænke dig at vinde et helt forbrug af Kleenex Balsam produkter? Hvordan du kan vinde et helt forbrug kommer snart i en særskilt konkurrence indlæg. Læs mere om Kleenex produkter her

Sponsoret indlæg, men mine oplevelser og mening er helt min egen.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gul Fredag