What I wore to the Forum TopGear Live Show and Maskarade Party at Toldboden

Friday At Work

strik cos, nederdel hm divided, loafers hm trend, tørklæde nué, ur michael kors

Fredagens outfit hvor jeg løb rundt som pisket for at nå det sidste inden ferie og få alle brikker på plads inden TopGear Showet, som vores firma også deltog i. Så faktisk var strik trøjen ikke det optimale at have på, fordi den er varm at have på, og jeg fik varmen af at nå det hele. Alt blev nået og kom afsted hjemmefra med nyt outfit til maskeballet 🙂 se hvad jeg havde på lige her.

Jeg genfandt mine loafers fra H&M Trend og de er stadig lækre. De var et godt køb, til trods for at jeg var ret meget i tvivl. Men de er så tilpas finurlige at de er lige mig.

Og mine søde læsere, så kommer der snart en give away her på bloggen. Tænker den skal være forbeholdt til mine læsere som følger mig på Bloglovin. Jeg har ikke været den som interesserede mig for hvor mange followers der er på bloggen. Jeg blogger fordi det er min store hobby for det på en måde er min kreative ventil og jeg hygger mig med det. Det er en dejlig afveksling når jeg til hverdag færdes i en “mandeverden” 😉 men når det er sagt vil jeg da blive super glad hvis I vil følge mig på Bloglovin <3 Det eneste der kræves for at deltage i give away er at være tilmeldt Bloglovin.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Det lyder da spændende med en lille giveaway.. Jeg følger dig jo allerede via bloglovin, så jeg glæder mig bare.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Super! Jeg tænker at der skal være noget man kan vælge imellem, da den ene af tingene kræver man bruger en bestemt størrelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I wore to the Forum TopGear Live Show and Maskarade Party at Toldboden