"Ding Dong" sagde dørklokken

Hvá så med i fredags?

frakke vero moda, strik cos, nederdel hm divided, loafers hm trend

Ja, hvad havde jeg på af overtøj, vejret er desværre blevet koldere efter en dejlig varm uge. Det er virkeligt uforudsigelig med april. Så ovenover er mit outfit sidste fredag bare med frakke over. Frakken har mere end et par år på bagen og den var et scoop. Husker jeg fik den nærmest for en slik i sin tid. Den minder meget i stil a la de fine eftertragtet frakker fra Isabel Marant i snit, som kom frem sidste efterår. Jeg synes min har det perfekte baggy snit med det fineste blåstribet foer. Den er ikke varm nok som vinterfrakke, men kan stadig bruges langt ind i sæsonen, fordi den snild kan rumme en tyk trøje.

Lige pt. nyder jeg min påskeferie sammen med alle mine nevøer fordi deres forældre netop har overtaget deres nye hjem. De er i fuld gang med at rive vægge og tapet ned, det er nok ikke det bedste sted at være for små drenge. Drengene leger så fint med vores søn. I morgen er det planen at vi alle skal i svømmehallen. Så kan de forhåbentlig brænde noget krudt af og det er vigtigt når man har 4 drenge på besøg 😉

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Ding Dong" sagde dørklokken