Søndags afslapning

Jeg drømmer om de her

 stiletter malene birger

Jeg var forbi Magasin i lørdags for at returnere støvlerne fra Mango og for at finde en gave til en kandidat fest i sidste øjeblik.  Støvlerne var Mango var alt for store.  Der var et par tilbage i str. 37 så jeg tog en chance, men det gik slet ikke. Så de røg retur i butikken. Til gengæld fik jeg øje på de her fine stiletter hos Malene Birger. Eller rettere det er ikke første gang de har været i kikkerten, for har set dem flere gange i magasiner. Så jeg tænkte det måtte komme an på en prøve IRL. Det blev så set og prøvet i lørdags inden jeg drønede afsted til kandidatfest på Frederiksberg. Og de var bare så skønne, farven, faconen…lige mig, så lige nu drømmer jeg om dem. Prisen er bare ikke god for de koster kr. 2400,-  også er jeg lidt i tvivl om jeg vil komme til at svuppe i dem. De sad umiddelbart godt på foden, men er bange for de vil komme til at udvide efter brug. Men lige nu er de altså i mine tanker 🙂

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Pernille

  Hej Mus –
  De er også fine de pink Malene Birger sko, de findes ligenu i en str. 36 og 36,5 på Malene Birger.com
  Du kan jo prøve der, hvis du ikke kan undvære dem.
  Håber du har det godt?
  Knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thetiger

  Hej Pernille,
  De er så fiiine! Jeg så godt de var der online, men tak for det.

  Har det godt, men er træt pt. Håber du har det godt.

  Kh Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags afslapning