Friday At Work

MASKER ALLE VEGNE PÅ TOLDBODEN…

BD fælles billede, som vi havde ret meget sjovt med at få taget. Vi blev inviteret ud på Toldboden til maskerade fest. Her blev vi mødt af holdet bag BD og sammen nød vi en lækker buffet sammen med høj musik med alt for meget bas. Hold op det var hyggeligt, så dejligt at være sammen med søde mennesker. Håber at møde dem igen snart. Jeg har lånt billeder fra mine søde medskribenter, fordi mit lille kamera ikke er i stand til at tage gode billeder i indendørs belysning. hvilket minder mig om igen, om at jeg ønsker mig et bedre kamera.

Smukke Natasja med maske og mig med en maske jeg fik foræret i garderoben af en sød fyr.

Ditte med hendes fine hjemmelavede bunny maske og Christina med de fine sølv pynt sat på med neglelak. Så genialt begge lavet.

3 af mine søde medbloggere som jeg hyggede mig med. Så smukke med deres fine masker. Christina, Laura og Natasja, som jeg kendte lidt fra min tid hos Trendsales. Natasja er ny hos BD og kommer nemlig også fra Trendsales.

Mine søde borddamer Natasja og Christina. Billedet er iøvrigt lånt af Christina. Det var max. hygge at møde dem begge.

Vi drak “Skinny Bitches” men jeg blev ikke en af dem – ha!

Lækker buffet med div. fiske lækkerier. Lige noget for sådan en som mig 😉 Et sted jeg helt sikker skal til igen med manden. Han vil elske det ligeså meget som jeg.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday At Work