Pudder

blazer i hør fra benetton 2ndhand, skjorte og taske zara, buks hm divided, tørklæde 2ndhand, sneakers isabel marant

Vågnede op i morges og var helt bustet, det er stadigt svært at komme op efter en god lang påskeferie. Med det resultat at der var vild travlt fra morgenstunden af. Så fra skabet blev der hevet ovenstående ud. Det eneste jeg vidste der skulle på var leopard jeans, som jeg er vild glad for. De er super dejlige at have på, i leoprint og billige. Lige noget for mig. Jeg var bange for at de skulle ryge ud her i påsken, fordi jeg opdagede en plet på størrelse med en 50 øre lige bag ved det ene bagben. Sat noget Ajax på, men det gik ikke væk fra første vask…Hjælp! Jeg troede det var chokolade, men ved nærmere eftertanke var det nok olie fra cyklen. Og det er bare en pest at få væk, især når man i forvejen har behandlet det og ikke gået væk i første forsøg. Det synes jeg godt nok var træls og ked! Men manden sagde hans mor lige skulle se på pletten inden jeg afgav en dødsdom over dem. Så de kom med hjem til hende. Hun er nemlig ret kendt for at få de mest mærkværdige pletter som synes umulige væk. Og denne gang lykkedes det også for hende, selvom jeg tænkte det ikke gik. Hun havde advarede om at det ikke var sikkert den kunne komme væk, nu jeg selv havde været i gang. Hun er bare en knag. Ps. og det var heller ikke nemt skulle jeg hilse at sige.

Dagens outfit blev holdt i lyse farver for det havde jeg mest lyst til, måske et signal om at oppe i mit hoved må der snart komme lysere og bedre vejr. Og det gjorde der minsandten også, vejret var faktisk ret skønt i dag. Hør blazeren røg i hvert fald af i løbet af dagen sammen med blondetørklædet. Og jeg tog hjem uden overtøj, og havde blot blazeren på. Tørklædet er nyt og købt på årets Fashionflea, synes det er så pænt med guldtråd i blonden. Fik det for en slik – så haps haps.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • De bukser er bare så fede! Kan godt forstå du holder dig i lyse toner – vi trænger!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak! Ja, nu må den sommer altså bare gerne snart komme! Jep vi trænger nemlig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens pudder miks