Citroën DS5 Event

Review af læderjakken fra ZARA

Lige før påsken bestilte jeg denne læderjakke fra ZARA. Pakken blev afhentet i ZARA, men det viste sig esværre at være en nitte (for mig) Jeg havde ellers glæder mig meget til læderjakken men det første der mødte mig var en fæl dunst af billigt læder, lugtede som i rigtigt meget at selv sønnike sagde føj flere gange, da jeg fik den prøvet 🙁 For det andet var den utrolig stram til trods for jeg bevidst havde købt den en nummer større  end hvad jeg plejer at bruge. Og ikke nok med det så var modellen ret kort og ikke nær så fin i forhold til den jeg har i nubuck i forvejen. Puf ærmerne er søde, men de fungerede ikke rigtigt for mig i en læderjakke. Den blev mere pussenusset i udtryk end det jeg ønskede af en læderjakke. Så den blev fluks returneret ved kassen. Ekspedienten som stod ved kassen fortalte mig at hun flere gange havde oplevet at kunderne sendte den retur, hun havde haft en kunde som havde bestilt den i L og stadig var for lille.

Det er sjældent at jeg bliver slemt skuffet af de sager jeg køber hos ZARA, men denne kunne slet ikke leve op til mine forventninger. Så jeg er stadig på jagt efter en fed læderjakke. Anyone suggestions?

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Jeg har også prøvet den og var heller ikke begejstret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ok, så er jeg ikke den eneste som ikke er begejstret. Der er en del i blogland som jubler over den, så glad for jeg ikke er den eneste som ikke er lige så begejstret. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ærgerligt! Jeg er vildt glad for min, men er nok bare lige heldig at den passer, og jeg elsker detaljerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, det var rigtigt ærgerligt. For den ser super fin ud på billedet, men jakken kunne desværre ikke leve op til det 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har selv købt denne jakke, og var egentlig rigtig tilfreds med pasformen! Men lugten!!!! Den var nærmest ikke til at være i hus med… Den lugtede af gammel sur industrimaskine og motorolie og rustent jern! Havde den endda til luftning i flere dage, men måtte til sidst sende den retur. Var det også sådan din lugtede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, den jeg fik tilsendt lugtede også fælt! jeg prøvede den i prøverummet sammen med min søn og han var ved at kaste op, sagde han. Så jeg kan godt forstå du returnede den. Læderet var heller ikke så lækkert som de andre læderjakker jeg har derfra.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citroën DS5 Event