Close up of what I wore to the maskarade party

What I wore to the Forum TopGear Live Show and Maskarade Party at Toldboden

Jeg havde helt vildt travlt i fredags, for at nå det sidste inden påskerferien ringede ind. Men også for at nå at få sat det sidste på plads inden TopGear Live showet, som firmaet jeg  arbejder hos også var repræsenteret. Det hele lykkedes heldigvis lige på falderebet og det er bare så fedt når tingene endelig klapper. Målet for mig den fredag var at nå forbi den økologiske bondegård for at hente en halv lam, hurtig hjem for at sætte den på køl, skifte tøj til ovenstående og maske i tasken (undlod at tage ind til Forum med maske på), huske alle billetter til showet, huske at tage bilnøglen op af tasken, klippekort til toget og hurtig en bid  brød i tasken. Også afsted på cykel til stationen for at nå toget. Nåede ikke at spise frokost på jobbet og jeg vidste at der først var mad efter 20 ude på Toldboden. Så min bid brød blev sat til livs i toget. Ah..det gjorde godt for mavsen. Pyhaaa…jeg nåede det hele og kunne endelig slappe af det sidste stykke hen til Forum for at mødes med den bedre halvdel og brormand og ikke mindst mine søde kolleger med deres bedre halvdele.

Catsuit jeg bar i fredags er nyt, til trods for at den har været i garderoben i nok et års tid. Jeg har bare ikke rigtig haft anledning til at bruge den. Syntes den passede godt til aftenens maskarade fest 😉 Den er så dejlig at have på, men godt nok besværlig når man skal på toilettet.
Kan I se at der også er røget noget nyt ind i garderoben? Noget, jeg har ønsket i lang tid. Men valget stod mellem hende her i sin tid, så nu er jeg glad for at begge ønsker endelig er opfyldt.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Close up of what I wore to the maskarade party