New In // Tie dye scarf

Efter Pinse kommer …

bukser og tørklæde zara / t-shirt cos / sandaler nelly / taske manoush

…regn. Efter mange dejlige solskinsdage i pinsen kom der lige et vejr skift. Perfekt, hvis vi skal se på det vejrmæssigt, for alle dagene i pinsen var fantastiske og vi nåede lige at få en dejlig solskins mandag inden en ny arbejdsuge. Dagen begyndte nemlig med overskyet vejr med støvregn. Så fra at have tullet rundt i pinsen med shorts og korte nederdele, kom de lange bukser på igen. Men det gjorde faktisk ikke noget, for så kunne jeg få mine nye lilla bukser på. Dem er jeg bare glad for, elsker farven og det afslappede snit. Totalt pyjamas behagelighed. De neongule sandaler fremhæver og komplimentere hinanden rigtigt godt. Tørklædet blev også købt samtidigt med bukserne. Elsker farven og den lette vaflet kvalitet. Er allerede super glad for det. Jeg skal stadig lige vænne mig til mit “nye” hår.

Håber alle har haft en dejlig pinse og klar til endnu en “kort” uge 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Synes dit nye hår er rigtig flot til dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde! Er ikke helt tilfreds med det, så er lige i tilvænningsfasen 🙂 nu skal det bare gro hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan virkelig godt lide kombinationen af de lilla bukser og de neongule detaljer. En lækker farvekombi jeg ikke selv havde tænkt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, jeg synes de to farver gå ret godt hånd i hånd sammen 🙂 faktisk en kombi jeg synes er overset.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Tie dye scarf