Black Flowers

Min Kr. Himmelfarts ferie

skjorte hm herre / jeans topshop / bælte vintage / taske yvonne koné / sneakers isabel marant

Jeg har haft meget travlt med rigtig mange aktiviteter i de sidste par dage. Dagene har været booket op med mange aftaler. Onsdag stod på Tivoli tur lige efter job med lækkert mad i det japansk tårn hele familien sammen med brormand og øl drik. Meget spontant og hyggeligt. Torsdag gik med det store forårs oprydning, for sønnike betød det oprydning i hans legesager. Som blev sorteret til venners børn. Manden og jeg gik også igennem vores sager og vi forstår simpelthen ikke hvordan vi kan skrabe så meget sammen selv 🙂 Det er enormt afstressende. Vi fik samtidigt indrettet vores stue påny, så vi har fået et nyt spise sted med hjemmelavet slagbænk. Jeg havde taget en fridag i går fredag og den blev bl.a. spenderet med en Zoo tur sammen med sønnikes venindes mor, veninde og hendes bror.Vi aftalte at grille sammen senere pga. det gode vejr. Efter Zoo turen fortsatte vi med oprydning og organisering. Der er gået helt sport i det og vi er endnu ikke færdig. Senere på aftenen kørte vi hjem til sønnikes veninde og for at grille. Det blev sent og uventet kom min svigerfar på besøg hos dem. Han var nemlig i KBH for at hjælpe min svoger med at restaurere deres kommende hjem. Svigerfar kørte med hjem og overnattede natten til i dag, hvorefter han kørte ud til svoger for at hjælpe til.

I dag har vi igen været på projekt “lave nyt i hjemmet”. Turen er kommet til kontoret hvor der blev sat en masse nye hylder og billeder op. Mens manden fortsatte med at indrette kørte jeg i IKEA og Jysk for at købe pyntepuder, opbevarings kasser og bænk med indbyggede skoreol, som skal sættes op i entreen. Da jeg kom hjem tog han med en kammerat på en mountain bike tur i skoven. Mens han afsted gik jeg fluks i gang med at organisere og samle diverse sager fra IKEA.

Der har været tid til en omgang hockey og nu er manden i gang med at lave mad, men jeg skriver dette indlæg. Vi fortsætter vores hus projekt efter maden og sikkert også i morgen. Måske går vi igang med at samle det nye entre møbel x 2.

Indtil videre er vi rigtig glade for vores nye spise sted. Det bliver helt klart et af husets mest populære hjørner 🙂 og vi har virkelig optimeret pladsen med slagbænken. I det hele taget er det bare rart med noget fornyelse 🙂 Imorgen skal vi ud til mine forældre og spise. Det er bare dejligt!

Jeg håber I også nyder det gode vejr og mini ferie!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Flowers