Min Kr. Himmelfarts ferie

Puhaa…det er varmt!

plisseret kjole hm trend / sandaler zara / halskæde marni at hm / ur michael kors

Undskyld den manglende blogging de sidste par dage, men jeg har haft travlt. Vejret har været FANTISTISK de her dage, også er de altså blevet nydt ude på terrassen istedet for at sidde indenfor og blogge 😉 men jeg har også været helt bustet når jeg kom hjem, så har heller ikke haft det store overskud. Min høfeber hjælper heller ikke på det og tærer på kræfterne. Så jeg har været lidt cranky 😉 Men hold op hvor jeg nyder solen og varmen. Skønt at sommeren endelig er kommet til landet.

Jeg har outfit billeder for de sidste par dage, men her får I lige dagens. Jeg er i en af favoritkjolerne, nemlig den plisseret kjole fra hm trend fra sidste år. Den, var jeg i tvivl om så den kom hjem på prøve. Min mor synes den var fin,  så jeg valgte at beholde den og det er jeg glad for at jeg gjorde. Den har været med på ferie i Toscana og Paris i sidste år, perfekt at tage med på ferie, for hvis den pakkes fin ned, så krøller den ikke.  Jeg er faktisk så glad for den, at jeg stærkt overvejer at købe den i den helt sarte lysegule nuance som jeg spottede for et par uger siden og fortryder lidt at jeg ikke hapsede den med hjem. Samme model kommer også til efteråret bare i midnatsblå med perler på kraven. Den blev vist i H&M showroom uh…den er også fin 😀

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Kr. Himmelfarts ferie