Bare tæer på 1. maj

Shopping Topshop Sneakers

foto: columbine.se

Smukke Columbine Smille er klart en af mine favoritbloggere. Jeg er vild med hendes stil og hendes garderobe, som jeg meget gerne ville gå på rov i 😀 Dét jeg godt kan lide ved hende er bl.a. at hun er rigtig god til at bruge farver og ikke holder sig til sort og gråt, som mange bloggere ynder at klæde sig i. Ikke at det ikke er flot, men det er fedt at se noget andet. Også er hun ret god til at blande dyre mærker og highstreet sager sammen. Ja, så er hun bare mega inspirerende i hendes måde at sammensætte det hele på. Da jeg så de her fine sneakers fra Topshop på hende, så røg de også i min virtuelle indkøbskurv. De er også med indvendig hæl som Isabel Marant sneakers, så hvis man går lige så godt som i dem fra I. Marant, så er det altså et scoop. De koster ikke engang halvdel af hvad et par fra Isabel Marant ligger på. Hvad synes du om dem? Find dem her

SignaturChau

4 Kommentarer

 • uuh er de kommet igen? dem har jeg luret på før..

  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er ikke klar over om de er kommet igen. Men de er ihvertfald til at få nu 🙂 Skal du have dem Katja?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  De er FINE !!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare tæer på 1. maj