Billige knyttede armbånd

Søndags Shopping

jeans j.brand / jakke monki / pels / taske zara / tørklæde cos / sko jimmy choo for hm / kasket cerrutti

Hvis du følger mig på Facebook, så er dette billede ikke nyt for dig. For det blev postet i søndags da jeg var på shopping tur med brormand og sønnike. Brormand havde nemlig ringet og spurgt om vi havde lyst til at tage i byen. Der var søndagsåbent i hele byen og MAGASIN havde SuperBazaar 🙂 Uh…det lyder allerede farligt.
Manden blev hjemme med tømmermænd fra aftenen før. Det er faktisk farligt med søndags åbent for jeg endte selvfølgelig at komme hjem med en pose fra Malene Birger. Noget jeg har drømt om. Sønnike fik også lidt med hjem bl.a. 4 t-shirts, shorts og bukser, 3 sæt fodboldsæt.  Han har ellers lige fået et par nye Hummel Stadig High støvler (hans favorit) og et par ECCO sandaler. Men så er han også forsynet den næste stykke tid 😉

Synes du ligesom mig at det er fedt at der er søndags åbent? Til trods for det så tænker jeg at det er synd for ekspedienterne som skal stå bag skranken på en søndag. Men måske er det bare mig?

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige knyttede armbånd