Blomster fra sidste uge

Wearing golden straps

hørjakke og bælte benetton / skjorte, buks, stiletter zara / ur michael kors

Der er sket noget rigtigt sørgeligt, for min lækre pels fra Zara er afgået ved døden 😉 Kvaliteten var simpelthen for ringe for den revnede flere steder ved pelsen. Æv, for jeg var så glad for den. Så den blev returneret til Zara i går eftermiddag. Så blev jeg en pels fattigere til gengæld blev jeg et par stiletter rigere 🙂 nemlig dem jeg har på fusserne.

De er så fine i deres enkelhed, i let nude/rosapastel farve med rosaguld stropper. Så tjek tjek og tjek. Også er de gode at gå i. Jeg overvejer at fjerne midterstroppen for at gøre dem endnu mere minimalistiske.

Og noget helt andet så leder jeg med lys og lygte efter et nyt ur med rosaguld lænker. Har endnu ikke fundet det endnu, så jeg leder stadigt. Giv lyd hvis du har set et fedt ur i rosaguld til rimelig pris.

…god aften derude!

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Ak

  Michael Kors! Det er maaske ikke en rimelig pris, men jeg taenker blot paa hans smukke ure, naar du naevner rosaguld 🙂 Tjek evt. Asos, det har det nogle gange til en lidt billigere pris, hvis man har en rabatkode..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, har faktisk også kigget på MK og de er også super smukke. Må spare sammen til et. Hvor kan man få rabatkoden?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster fra sidste uge