ZARA buys

Årets første sommerdag

kjole hm trend / cardigan pernille feilberg / tørklæde zara / sneakers nike

Jeg har haft et par travle dage både på job og privat. I torsdags var jeg til Triumph Shape Up event lige efter job. Det var så hyggeligt og fint. Hvad jeg så og oplevede kommer snart. I dag har jeg været på lagersalg sammen med brormand, som jeg annoncerede her Det var helt crazy så mange der var der og folk gik nærmest amok. Fik jeg noget med derfra? Noop, gik tomhændet derfra 😉 Til gengæld kørte brormand og jeg forbi Fields på vejen hjem og her kom jeg ikke tomhændet fra. Surprise 🙂 not. Mere om det på et andet tidspunkt.

Men sådan så jeg ud i går på årets første sommerdag. Det var ikke just varm, men jeg besluttede mig alligevel for kjole om morgenen, til trods for vejret så faretruende ud. Hvad gik der lige galt med vejret?! Det var fantastisk blot en lille uge siden…tsk tsk. Kjolen er fra H&M trend fra sidste år. Jeg er vild med nærmest alt med gul i denne periode, så den røg på sammen med mit nye tørklæde og sneakers, som også er med gule detaljer 🙂 Skoene har jeg nærmest brugt i de sidste par dage, de er skønne at gå i.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA buys