My Red Shoe Love

Dagen derpå…

silkeskjorte og buks zara / sandaler topshop /neglelak chanel particulere

1000 tak!! for alle de skønne fødselsdagshilsner her på bloggen og facebook! Knus og kram tilbage til jer alle. Jeg fik en fantastisk dag med det bedste vejr jeg kunne ønske mig oveni alt det regn vi har haft den seneste tid. Apropos regn så står det ned i kaskader lige nu, så fedt at vejret var dejligt på min dag, men også fordi jeg var til et udendørs event inviteret af Kildemoes. Det kunne ikke være bedre planlagt, for jeg var på en lille cykel orienteringstur i Københavns gader med cykelhjelm. Jep, den var på hos mig 🙂 det er også for dårligt især når sønnike gang på gang minder mig om at jeg ikke har hjelm på. Så nu er der ingen undskyldninger der. Efter arrangementet hyggede jeg med Emilie og Simone, hvor vi oset i København. Vi var forbi Zara og der fandt jeg denne silkeskjorte på vej ud af butikken. Var lige ved at tro jeg gik tomhændet derfra 😉 men det skete så ikke alligevel. Synes den er så fint i printet og minder mig om et gammelt maleri for et svunden tid 😀 I får lige her dagens outfit indenfor pga. regnen.

I eftermiddag er manden og jeg inviterede ud til den amerikanske ambassadør bolig til et lettere traktement, så der håber jeg ikke at have gummi støvlerne på. Det ser måske lidt fjollet ud, men på den anden side så gider jeg altså heller ikke komme med våde fødder…hmmm…krydser fingre for at vejret bliver bedre. Håber ikke det bliver alt for sent, for jeg skal hjem og forberede til imorgen. Manden tager videre til en anden fest efterfølgende, så henter jeg sønnike hos hans veninde og så skal vi bage kage sammen inden det bliver for sent. Vi får ca. 20 gæster på besøg i morgen til grill for at fejre min fødselsdag. Planen er at jeg kører til fiskemanden imorgen tidlig og henter en hel lakseside som skal på grill. Jeg skal lige have gennemtænkt et par salater med squash og aubergine, evt. pasta med pesto. Der skal marineres lammekoteletter så de er klar til imorgen, slået en dej op til boller som kan koldhæve natten over. Sætte kødboller på spyd til børnene. Vi skal have grillet majs og friturestegt små grøntsagsruller. Det var vist menuen for i morgen. Derudover vil jeg gerne støvsuge og rydde op i hele huset, det skal helst gøres i aften, så jeg kun har maden at tænke på i morgen inden gæsterne ankommer.  Så jo jeg har vist lidt travlt 😉 men jeg glæder mig til at forkæle mine gæster.

Husk iøvrigt at deltage i min Shopbop Give Away. Det kan stadig nås lige her. Sidste frist for deltagelse er i morgen. 

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Red Shoe Love