Puf puf

I dag er det …

… min fødselsdag. Dagen har indtil nu været perfekt. Om morgen fik jeg blødkogte æg lavet af manden og fine gaver af manden og sønnike. Ihh…jeg blev så rørt at de sammen har pakket gaverne ind med bånd mens jeg sov. Sønnike havde desuden lavet et fødselsdagskort i SFO hvor han havde klippet og limet en masse billeder af stiletter, tasker og tøj på. Ha ha… 😀 hvad mon han hentyder til her? Glemte helt at tage billeder af de fine indpakkede gaver, men jeg vil også bare gerne nyde nuet 😉

Jeg har fået et Nikon kamera. Jeg har jo fablet om et nyt kamera i evigheder og fik også et carte blanche gavekort af manden til at købe et i julen. Men har ikke rigtigt gjort alvor af det endnu, ikke andet at jeg er kommet tættere på  Canon G12. Så nu er jeg i tvivl om jeg skal beholde det jeg har fået nu. hmm…. det har jeg har nu er nemlig et Canon og det er nemt at betjene.

Så har jeg fået den nye Ipad – yeaaahhhh… Som manden har ytret sig over for min bror at nu  har jeg den nye Iphone og Ipad, hvor han må nøjes med de to tidligere model. Piv piv, var vist svaret på det fra min bror 😉 Mænd og deres teknik. Har tilbudt manden at jeg gerne bytter med hans gamle Ipad. Dumt? Jeg elsker manden og han er så god til at finde de rigtige sager til mig.

Jeg har taget fri i dag og det er jo fantastisk! For solen skinner og det har de lovet at det vil den gøre hele dagen. Så det er bare med at nyde det og komme ud i det hvis I kan. For allerede imorgen bliver det regn igen…æv. Anyway det er min dag i dag og den skal bare nydes. Indtil videre er der kun 2 ting på agendaen i dag og det ene er et event med Kildemoes Cykler i København, det glæder jeg mig lidt til for jeg er ret glad for min Kildemoes cykel læs her, så det er pudsigt at jeg skal forbi dem. Måske bliver min gamle jernhest udskiftet efter eventet?

Senere på eftermiddagen henter jeg sønnike direkte efter en fødselsdagsfest også tager vi i byen for at mødes med manden. Så står den ellers på sushi på menuen 🙂 ahhh…det bliver en god dag. Hav det dejlig alle sammen!

Husk at deltage i min Give Away om 3 stk. gavekort á $100 til at shoppe for hos Shopbop

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puf puf