New In // Leopard Wallet

Minty Saturday

buks og strik zara / jakke monki / sneakers topshop

Mit outfit er fra i lørdags. Her er sønnike og jeg på vej på cykel til biblioteket. Han deltager nemlig i år i en læsekampagne som går ud på at han skal have læst 5 bøger i sommerferien, lave anmeldelser på dem også får han en bog foræret, når anmeldelserne er godkendt. Jeg skulle selv have rejsebøger, for sommerferien i år går nemlig til syd Spanien  og London. Ahh..det bliver så godt og det er saftsuseme tiltrængt!  Sønnike fandt selvfølgelig ikke kun 5 bøger, men 16 bøger. Også var der også bogudsalg så vi gik derfra udover de 16 med 5 købte bøger. Og dem han købte var alle med gyserhistorier. Han er syg med uhyggelige historier. Jeg lånte udover rejsebøgerne, også en bog om Peter Plys “Den lille store bog om Peter Plys” I bogen er der masser af informationer og sjove indslag fra Peter Plys universet. Om den søde bjørns oprindelse og hans karriere på film og tv, om hundredemeter skoven og hans venner derfra og mange andre finurlige facts. Bogen rummer ret mange dejlige billeder, så kunne ikke stå for den. Så den glæder jeg mig til at hygge med, for jeg er et stort barn når det kommer til stykket.

Husk at deltage i min Give Away om 3 stk. gavekort á $100.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Fint og sommerligt selvom vejret ikke rigtig følger med.

  //Betina

  P.s. du må godt vælge mig i konkuurencen ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, hvor søren bliver det danske sommervejr. Men det har vi så i dag og det er med at nyde det på min dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Leopard Wallet